Diensten

Van een private cloud en herstel van data tot support en complete installaties van bedrijfsnetwerken: door onze jarenlange ervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers weten we wat wel en niet werkt.

Dataopslag

Ga zorgvuldig om met gevoelige data en persoonsgegevens. Sla al jouw essentiële bedrijfsgegevens op in onze private cloud.

Back-up en herstel

Hoe fijn is het wanneer jouw data veilig zijn opgeslagen, wanneer je slachtoffer bent geworden van ransomware of diefstal? Wij zorgen voor een goede back-up, zodat herstel een fluitje van een cent is.

Support

Wanneer systemen of applicaties niet naar behoren werken, kun je altijd bij ons terecht. We kijken met je mee en lossen het probleem op, zodat je weer verder kunt met je werk.

Onafhankelijk advies

SDe afgelopen jaren hebben we verschillende opdrachtgevers mogen helpen bij hun ICT-vraagstukken. Deze best practices delen we graag met jou, wanneer je advies nodig hebt over bijvoorbeeld hard- of software.

Installatie (draadloos) internet

Betrouwbaar en stabiel internet: we kunnen niet meer zonder. We leggen een compleet bedrijfsnetwerk voor je aan, dat 24/7 wordt gemonitord.

Training en coaching

Bij de adoptie van een nieuw systeem, kun je wel wat ondersteuning gebruiken. We bieden diverse trainingen aan en helpen jou en je collega’s zo verder op weg.

Jouw data, onze cloud

Jouw data, veilig in onze cloud

Ieder bedrijf werkt met essentiële bedrijfsdata en gevoelige persoonsgegevens. Daar moet je zorgvuldig mee omgaan. Wij bieden je een private cloud om al je belangrijke data in op te slaan.

Deze cloud hebben we in eigen beheer, waardoor we een hogere mate van veiligheid en privacy kunnen garanderen in vergelijking met een public cloud. We monitoren 24/7 onze diensten en deze cloud is uitsluitend in gebruik door onze klanten. Op die manier profiteer je op een veilige manier van alle mogelijkheden die de cloud jouw bedrijf biedt.

Gegevens

Back-up en herstel van gegevens

Diefstal, blikseminslag of ransomware: het kan je zomaar overkomen. En als je de opslag van gegevens niet goed hebt geregeld, verlies je in een oogwenk al je data. Daarom voeren we regelmatig een back-up uit voor onze klanten.

Dat pakken we serieus aan: jouw data slaan we niet alleen op, op onze eigen server, maar ook op een externe server én een offline harde schijf. Wanneer zich dan een ramp voltrekt, weet je in ieder geval zeker dat je belangrijke bedrijfsgegevens kunt herstellen.

Niet alleen op locatie

Ondersteuning op afstand

Een printer die niet werkt, systemen en applicaties die haperen of een Office-programma dat vastloopt: hartstikke vervelend als je lekker aan het werk bent.

Wanneer dat gebeurt, kun je ons gewoon bellen, mailen of appen en we kijken op afstand met je mee wat er aan de hand is. Bij acute problemen, zoals een hack, hebben we 24/7 een noodlijn beschikbaar.
Met onze support borg je de bedrijfscontinuïteit, zodat je gewoon weer verder kunt met je werk.

Altijd onafhankelijk

Onafhankelijk advies

Misschien wil je bepaalde software implementeren, nieuwe laptops aanschaffen of je bedrijfsnetwerk aanpassen? We denken graag met je mee.

Op basis van onze kennis en ervaring bij meerdere opdrachtgevers kijken we waar je staat, wat je doel is en wat de vervolgstappen zijn.
Daarnaast zijn we natuurlijk op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT.

Daarom kunnen we uitgebreid en onafhankelijk advies geven, waarin we voor jou onze best practices toepassen.

Internet

Complete installatie van (draadloos) internet

Hoe frustrerend is het wanneer je op de werkplek, in een vergaderruimte of waar dan ook ineens geen internetverbinding meer hebt.

Om dat te voorkomen, leggen we een goed netwerk aan met meerdere accesspoints, zodat je overal een betrouwbare en stabiele internetverbinding hebt. Dat kan ook in het weekend, zodat je doordeweeks geen onderbrekingen ervaart.

Heb je zelf al geïnvesteerd in een eigen netwerk of apparatuur? Geen probleem, vaak kunnen we wat je al hebt, hergebruiken.

Uiteraard wordt jouw netwerk goed beveiligd en 24/7 gemonitord

Trainingen

Praktische trainingen en coaching

Je eigen website beheren, Office-programma’s optimaal gebruiken, slim documentbeheer of samenwerken in de cloud: daar draaien we onze hand niet voor om.

Maar misschien wil je de fijne kneepjes van het vak weten of moeten eindgebruikers leren werken met nieuwe software? Ook dan staan we voor je klaar en nemen we je stap voor stap mee, zodat je uiteindelijk zelf aan de slag kunt.