Over ons

Systeembeheer en zorgen dat je altijd bij jouw data kunt, daar zetten we ons 100% voor in! Sinds 2013 ondersteunen we onze klanten bij al hun ICT-vraagstukken.

Duidelijke taal

Persoonlijke aanpak

We doen het graag net een beetje anders. Bij ons hoef je niet ellenlang te wachten, totdat je een medewerker van de supportdesk aan de lijn krijgt.

Wij zijn altijd bereikbaar en reageren supersnel op problemen of incidenten. Daarbij spreken we duidelijke taal, zodat ook voor jou duidelijk is wat we gaan doen.

Tot slot krijg je bij ons een vast aanspreekpunt. Deze persoon is dus volledig op de hoogte van wat er bij jou speelt, waardoor we aan een half woord genoeg hebben.

Betrouwbaar

Tevreden klanten

Wij willen voor onze klanten een betrouwbare partner zijn, met betaalbare dienstverlening die je kunt op- en afschalen wanneer dat nodig is. Gelukkig ervaren onze klanten dat ook zo.

Zo hebben we de afgelopen jaren al verschillende horecagelegenheden en MKB-bedrijven blij mogen maken met een compleet bedrijfsnetwerk, stabiel internet of veilige opslag van data.

Experimenteren

Waar worden wij blij van?

Wij zijn natuurlijk helemaal gek van nieuwe technologie. Een van onze interesses ligt bijvoorbeeld bij robotica. Kun je het je voorstellen? Dat je thuiskomt en je hoort “Fijn dat je weer thuis bent, de koffie staat al klaar” (en dan niet van je partner of kinderen 😉).

Robotica biedt zoveel mogelijkheden voor bijvoorbeeld de landbouw, zorg en het bedrijfsleven. Daarmee experimenteren, vinden we echt supertof en dragen daarmee ook ons steentje bij aan wat de toekomst ons te bieden heeft.